Data: 2017-05-13 11:55:37
Temat: Re: Gołąbki w liściach botwinki
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Trefniś <t...@m...com> wrote:
> Należy też zapomnieć o sosie pomidorowym (którego do gołąbków i tak nie
> lubię),
Witaj w (nielicznym) klubie. Myślałam, ze tylko ja nie znoszę tych mdłych
gołąbków, pozbawionych kapuścianego smaku przez dominujący smak pomidorów.
Też lubisz gołąbki podduszone na smalcu/oleju/maśle z cebulą i zrumienione
w zredukowanym sosie cebulowo-własnym?
> zepsułby cały efekt.
Zawsze psuje. Paskudztwo - w daniach gotowanych ciepłych.
--
XL "Ogródek, figi, trochę sera - a do tego trzech lub czterech
przyjaciół. Oto luksus według Epikura." F. Nietzsche
|