Data: 2017-05-13 22:02:57
Temat: Re: Gołąbki w liściach botwinki
Od: Animka <a...@t...wp.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2017-05-13 o 12:27, Trefniś pisze:
> Powiem szczerze, jestem krytyczny wobec sosów pomidorowych z zasady.
> Mają tendencję do zdominowania smakowo całej potrawy.
> Zwłaszcza, że dodawane kompulsywnie, wszędzie i bezkrytycznie.
> Ja rozumiem - pomidory zdrowe itd. ale nie lubię przesady.
> Nie lubię, kiedy wszystko wokół smakuje pomidorem.
Pamiętam, że jako dziecko i nastolatka zjadałam kapustę z goląbków, a
mięso zostawiałam. Mamusia robiła gołąbki bez pomidorów i ja też takie
robię. Co prawda mięso już lubię. Może organizm ma teraz zapotrzebowanie
na więcej kalorii.
--
animka
|