Data: 2005-07-11 20:55:28
Temat: Re: Grill
Od: "Nekase" <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> Karkówka, boczek, szynka w szaszłykach, pierś z kurczaka, ryby (pstrąg,
> łosoś, karmazyn), skrzydełka drobiowe (indycze i kurczacze), 4a jak Oj
> tyle
> fajnych przypraw jest na rynku,. Ja osobiście kupuję kilka róznych firm i
> łączę, do tego daję zawsze olej, czosnek i maceruje sie w tym kilka godzin
> lub cała noc, czasem jeszcze dodaję piwo.
> Rozbić trochę trzeba przed włożeniem do marynaty.
> mielone mięso dobrze dioprawione siekaną cebulą, czaosnkiem, i przyprawami
> grilowymi, formujesz kotlety i grilukesz, podajesz jak hamburgery z
> roznymi
> wkladkami w bułce terz lekko przypieczonej na grilu
>
> AgaL
Serdeczne dzięki za porady, ślinka już kapie :))). Pozdrawiam wszystkich
|