Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Jak długo peklować przed wędzeniem Re: Jak długo peklować przed wędzeniem

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Jak długo peklować przed wędzeniem

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.glorb.com!n
ews2.glorb.com!border1.nntp.dca.giganews.com!nntp.giganews.com!nx01.iad01.newsh
osting.com!newshosting.com!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-02.news.neostrada.pl!a
tlantis.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl!not-for-mail
From: "Panslavista" <p...@i...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Jak długo peklować przed wędzeniem
Date: Tue, 23 Mar 2010 14:56:31 +0100
Organization: TP - http://www.tp.pl/
Lines: 29
Message-ID: <hoai0j$j33$1@nemesis.news.neostrada.pl>
References: <56c7rb09pwc0.1m456bhy9982z$.dlg@40tude.net>
<hoaeqn$gkv$1@nemesis.news.neostrada.pl>
<4spqoxcjl4pp.18weghxb78co6$.dlg@40tude.net>
NNTP-Posting-Host: abbq18.neoplus.adsl.tpnet.pl
X-Trace: nemesis.news.neostrada.pl 1269353299 19555 83.6.206.18 (23 Mar 2010 14:08:19
GMT)
X-Complaints-To: u...@n...neostrada.pl
NNTP-Posting-Date: Tue, 23 Mar 2010 14:08:19 +0000 (UTC)
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.5843
X-RFC2646: Format=Flowed; Original
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.5579
X-Antivirus: avast! (VPS 100323-0, 23/03/2010), Outbound message
X-Antivirus-Status: Clean
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:327533
Ukryj nagłówki


"XL" <i...@g...pl> wrote in message
news:4spqoxcjl4pp.18weghxb78co6$.dlg@40tude.net...
> Dnia Tue, 23 Mar 2010 14:02:12 +0100, Panslavista napisał(a):
>
>> "Mateusz Piąty" <...@...pl> wrote in message
>> news:56c7rb09pwc0.1m456bhy9982z$.dlg@40tude.net...
>>> Coś mi się popitoliło z terminem świąt i za wcześnie zapeklowałem na
>>> sucho
>>> mięso do wędzenia. Martwi mnie czy wytrzyma 2 tygodnie w lodówce, czy
>>> może
>>> coś z nim zrobić wcześniej. Wcześniej uwędzić się nie da - dopiero przed
>>> świętami.
>> Masz chłodnię to możesz zostawić w tym soku, który jest. Byle stało w
>> zimnie - peklowane "na sucho" to najtrwalsza obróbka i więcej soli mięso
>> nie
>> naciągnie... Ale możesz też osuszyć i wędzić w zimnym dymie dwie godziny
>> dziennie przez dwa tygodnie - będziesz miał super wędlinę, byle nie
>> zapiekać.
>
> Mój sposób jest lepszy - jeśli chodzi o przechowanie mięsa. Codzienne
> wędzenie to raczej mało realne, jesli ktos mieszka w bloku np.
> --
>
> Ikselka.

Jego wina...


 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
24.03 Mateusz Piąty
24.03 XL
24.03 Panslavista
24.03 XL
25.03 Panslavista
25.03 Mateusz Piąty
25.03 Panslavista
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?
SZOK
Kara wiezienia.