Data: 2005-11-27 11:52:56
Temat: Re: Jak to jest z miodem?
Od: "Gusiek" <a...@W...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "ewa" <e...@w...pl> napisał w wiadomości
news:dmc5cq$2nf$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "Gusiek" <a...@W...onet.pl> napisał w wiadomości
> news:dmc40r$r6s$1@nemesis.news.tpi.pl...
> > Miód płynny to taki, który jeszcze nie skrystalizował.>>
>
> W Kamiannej, stolicy polskiego miodu, mówiono nam, ze tylko miód z
> akacji nie ulega krystalizacji,
Nie tylko, ale rzeczywiscie, akacjowy ma bardzo dużo fruktozy, a także
kruszynowy i parę innych :)
a także miód sfałszowany też sie nie
> krystalizuje.
Co rozumiesz przez sfałszowany?
Pozdrawiam, Agata
|