Data: 2007-12-02 12:43:26
Temat: Re: Jak ugotowac?
Od: "Dominik Jan Domin" <d...@g...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "lemonka" <...@a...com> napisał w wiadomości
news:fiq3um$6if$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Istotnie, jestem niebotycznie zaskoczona. Smak? Aha, to pewnie dlatego
> mięcho odymiamy nad żarem, kruszymy do kotła jakieś liście i/lub korę
> albo jakieś mielone ziarna, polewamy wyciągiem ze sfermentowanych łupin
> owoców albo spleśniałych ziaren sojowych i inne takie, żeby to wszystko
> później wrzucić i tak do jednego wora, dokładnie wymieszać i zrobić z
> tego....yyyyy....?
Dobre!
> Dobra... pożartowaliśmy. Oczywiście, masz rację. Dlatego napisałam:
> "jeśli zależy ci na witaminach, koncentrat dodaj bez gotowania".
Dlatego dodaję witaminy w formie zielonej pietruszki :) na sam koniec, bez
gotowania.
DJD
|