Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Re: Jak usmażyć amerykańskiego steka Re: Jak usmażyć amerykańskiego steka

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Jak usmażyć amerykańskiego steka

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.
atman.pl!goblin1!goblin.stu.neva.ru!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-01.news.neost
rada.pl!unt-spo-a-02.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
From: Jarosław Sokołowski <j...@l...waw.pl>
Subject: Re: Jak usmażyć amerykańskiego steka
References: <nbm2c7$upr$1@node2.news.atman.pl> <nboa9s$u82$1@node1.news.atman.pl>
<ibed3r4cwbbd$.1t4etw2sgkkyz.dlg@40tude.net>
<56e1a553$0$678$65785112@news.neostrada.pl> <nbsb6o$mhh$1@dont-email.me>
<56e26ec7$0$22830$65785112@news.neostrada.pl>
<nbubkm$9rj$1@dont-email.me> <56e2b79a$0$649$65785112@news.neostrada.pl>
<56e2b92a$0$22832$65785112@news.neostrada.pl>
<nbue6s$jc8$1@dont-email.me> <56e2c006$0$661$65785112@news.neostrada.pl>
<nbug1g$qeb$1@dont-email.me> <56e2d5ae$0$639$65785112@news.neostrada.pl>
<56e30248$0$640$65785112@news.neostrada.pl> <nbv09i$tg8$3@dont-email.me>
<56e30728$0$689$65785112@news.neostrada.pl>
<56e31327$0$700$65785112@news.neostrada.pl>
<1...@4...net> <nbvbqj$e5c$1@dont-email.me>
<s...@f...lasek.waw.pl> <nbvdr6$m50$1@dont-email.me>
<s...@f...lasek.waw.pl>
<nc0emk$7i1$1@node1.news.atman.pl>
<s...@f...lasek.waw.pl>
<nc33ac$s7i$1@node1.news.atman.pl>
Organization: : : :
Date: Sun, 13 Mar 2016 13:00:52 +0100
User-Agent: slrn/pre1.0.3-10 (Linux)
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Message-ID: <s...@f...lasek.waw.pl>
Lines: 24
NNTP-Posting-Host: 77-253-217-116.static.ip.netia.com.pl
X-Trace: 1457870452 unt-rea-a-01.news.neostrada.pl 683 77.253.217.116:12553
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:370604
Ukryj nagłówki

Pani Basia napisała:

>> Nie wspominam o nim jako o kulinarium. Jeść się go da, kilka razy
>> próbowałem -- szczypiorkowatość w smaku ma, lecz konsystencja jego
>> zbyt twarda, coś jak zielone plastikowe rureczki. Używamy go do
>> patrzenia nań. I bardzo poważamy tego naszego szczypiorka, jest
>> on dla nas jak druh szczery.
>
> Teraz nie ma zim, to i szczypiorek zieleni się całorocznie. Ja tam
> lubię taki twardy, chrzęszczący, skrzypiący w zębach. Chociaż druhów
> się nie zjada, jednak tutaj zrobiłabym wyjątek. A i strzyżone lepiej
> rośnie.

Z tym druhem żyjemy tak już ze trzydzieści lat. Co wiosnę go widząc.
Nikt nie wie skąd on się tam wziął, skąd przyszedł. Analiza wydarzeń
historycznych wskazuje, że mogli go wsadzić za Bieruta. Albo za sanacji,

Jarek

--
Nikt nie pytał skąd się wziął gdy do ognia się przysiadał
Wtulał się w krąg ciepła jak w kożuch
Znużony drogą wędrowiec boży.
Zasypiał długo gapiąc się w noc

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
13.03 Jarosław Sokołowski
13.03 Pszemol
13.03 bbjk
13.03 bbjk
13.03 Pszemol
13.03 FEniks
13.03 Jarosław Sokołowski
13.03 Jarosław Sokołowski
13.03 Pszemol
13.03 FEniks
13.03 Jarosław Sokołowski
13.03 Pszemol
13.03 Jarosław Sokołowski
13.03 FEniks
13.03 Jarosław Sokołowski
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6