Data: 2000-07-06 08:16:21
Temat: Re: Jak zamrazac warzywa?
Od: Marcin Szolajski <m...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
A BóB czy BóB można mrozić bez obgotowywania?
Pozdro
Marcin
"M.W." wrote:
>
> Agnieszka napisał(a) w wiadomości: <8jv93t$1g51$1@news.ipartners.pl>...
> >Mozna tylko umyc wysuszyc i zamrozic i pamietac, ze cos takiego mamy w
> >lodowce. Po rozmrozeniu smakuje jak nowe :-)
>
> Nie calkiem :-)
>
> Kalafiory, fasolke szparagowa, papryke KONIECZNIE trzeba blanszowac - czyli
> obgotowac. jak sie tego nie zrobi to zamiast rozkoszy podniebienia bedzie
> meka :-)
>
> Brukselke, pomidory, wisnie, sliwki, pozeczki mozna mrozic bez niczego
>
> Zielonego groszku nie mrozilem
>
> Marek
|