Data: 2007-08-14 10:58:21
Temat: Re: Jak zrobic farsz do pierogow z miesem, zeby byl
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Goska" <m...@w...pl> wrote in message
news:1187088719.984179.200380@w3g2000hsg.googlegroup
s.com...
On 14 Sie, 10:09, "topek " <t...@g...SKASUJ-TO.pl> wrote:
> A z jakiego miesa robilas? Swinka czy Krowka?
>
> topek -> jak zawsze pozdrawiajacy
Robiłam z cielęciny i indyka, ale jeśli ugotujesz do miękkosci, to
każde się nadaje.
Można z różnych mięs - mogą być mieszane, a nawet z ryby.
Gotujemy różne bazy zup na różnych mięsach - obiera się z kości i zamraża.
Po rozmrożeniu miele wszystko razem i robi się pierogi, uszka, naleśniki,
krokiety, gołabki lub kabaczki czy papryka, pomidory czy też cebula
faszerowana...
|