Data: 2016-09-07 21:48:23
Temat: Re: Jak żyć, co jeść?
Od: FEniks <x...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 07.09.2016 o 18:50, Stokrotka pisze:
> np paprykaż, kurczak w formie pieczonej i potrawka i inne "gotowe"
> pszyprawy, kurczak po hińsku np.
>
> Owoce są polecane, dużo, jeśli dodatkowo niedoczynność tarczycy, bez
> nadmiaru jodu (czyli arbuz nie zawsze).
> Fasolka szparagowa , mimo, że jest fasolką może być.
> Pomidor bywa rużny, kiszony ogurek zalecany, o ile dobrej jakości (w
> miarę świeży), i nie konserwowy.
> Cytryny ok, jak dobrej jakości (słabo konserwowane, dojżałe).
> Miody, powidła śliwkowe, śliwki surowe są żadko dobrej jakości.
Mogłabym się już ze snem po stokroć pożegnać.
Ewa
|