Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Jaką patelnię lupić? Re: Jaką patelnię lupić?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Jaką patelnię lupić?

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.
atman.pl!goblin1!goblin.stu.neva.ru!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-02.news.neost
rada.pl!unt-spo-b-01.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail
Date: Wed, 18 Feb 2015 19:28:20 +0100
From: FEniks <x...@p...fm>
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:31.0) Gecko/20100101 Thunderbird/31.4.0
MIME-Version: 1.0
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Jaką patelnię lupić?
References: <54df6b80$0$2186$65785112@news.neostrada.pl>
<54df94f4$0$2194$65785112@news.neostrada.pl>
<mbpmtg$agv$1@usenet.news.interia.pl>
<54e08a52$0$24204$65785112@news.neostrada.pl>
<6enu6b2o0jl9$.1auemshlidevf$.dlg@40tude.net>
<54e092d2$0$2207$65785112@news.neostrada.pl>
<mbr8o9$65d$1@mx1.internetia.pl>
<54e1b2a2$0$2174$65785112@news.neostrada.pl>
<mbtk4b$37q$1@mx1.internetia.pl>
<54e4abf5$0$364$65785112@news.neostrada.pl>
<54e4ca11$0$2191$65785112@news.neostrada.pl>
<54e4d593$0$2189$65785112@news.neostrada.pl>
In-Reply-To: <54e4d593$0$2189$65785112@news.neostrada.pl>
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Lines: 23
Message-ID: <54e4d9c2$0$5880$65785112@news.neostrada.pl>
Organization: Telekomunikacja Polska
NNTP-Posting-Host: 83.22.249.121
X-Trace: 1424284098 unt-rea-a-02.news.neostrada.pl 5880 83.22.249.121:2857
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:361698
Ukryj nagłówki

W dniu 2015-02-18 o 19:10, Adam pisze:
>
> Baking paper? To chyba do ciasta.

Nie ma specjalnego papieru na patelnię, ale jak trochę dłużej o tym
tutaj popiszemy, to może jakiś producent w końcu na to wpadnie. ;)
To naprawdę nie musi być żadne cudo, "papier do pieczenia" wystarczy.

>
> Ten filet smażyłaś na patelni? Możesz napisać jaka ryba, na jakim
> tłuszczu, jakie przyprawy?

Ryba to miruna nowozelandzka, filet bez skóry rozmrożony, posolony,
popieprzony, lekko skropiony cytryną. Na prostokąt papieru nałożyłam
rybę i zakryłam (prostokąt papieru złożony tylko na jeden raz, wsunięta
weń ryba, nawet nie zawijałam), i takie pakuneczki dałam na rozgrzaną
patelnię, lekko posmarowaną olejem (nie lubię grzać suchej patelni).
Jakieś 4-5 minut z jednej strony, tyle samo z drugiej, na chwilę dla
pewności patelnię przykryłam, i gotowe. Do tego sos cytrynowy, o którym
pisałam w innym miejscu w tym wątku.

Ewa

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
18.02 Adam
18.02 @
18.02 Pszemol
18.02 XL
18.02 Pszemol
18.02 Pszemol
18.02 Jarosław Sokołowski
18.02 Jarosław Sokołowski
18.02 Jarosław Sokołowski
18.02 FEniks
18.02 Jarosław Sokołowski
18.02 FEniks
18.02 Qrczak
18.02 Pszemol
18.02 Jarosław Sokołowski
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?
SZOK
Kara wiezienia.