Data: 2002-03-19 13:00:15
Temat: Re: Kajmak z mleka skondensowanego
Od: "Wkn" <w...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Ewa <e...@b...wroc.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:a77cgb$vbd$...@o...biskupin.wroc.pl...
> No właśnie - czy to musi się gotować aż trzy godziny???????? U mnie stoi
na
> kuchence dopiero godzinkę i już mi język do gardła ucieka....I drugie
> pytanko - chcę dodać kakao, żeby nie było takie mdłe. Czy jeśli wsypię je
do
> gorącej masy i wymieszam łyżką, to nie porobią mi się grudki. Może kakao
> wcześniej rozpuścić w odrobinie wody? Czym jeszcze można urozmaicić taką
> masę? Z góry dzięki.
>
>
zmielone albo posiekane migdały, drobno pokrojone orzechy, rodzynki,
alkohol, kawa+kakao
Wkn
|