| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.intelink.pl!news.bipnet.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Kris" <k...@i...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Kalmary Followup-To: pl.rec.kuchnia Date: 04 Sep 2002 18:42:13 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 17 Message-ID: <9...@n...tpi.pl> References: <3...@c...pl> NNTP-Posting-Host: pi42.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-1 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.tpi.pl 1031167630 10776 217.99.193.42 (4 Sep 2002 19:27:10 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 4 Sep 2002 19:27:10 +0000 (UTC) X-Newsreader: NewsCoaster (v1.32) [Amiga, 68k] by Mark Harman Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:123693 Ukryj nagłówki > Jak zrobić świeże kalmary...tak by były dobre? | |
Zobacz także