Data: 2018-05-17 12:14:57
Temat: Re: Kefir dobry na wszystko!
Od: Trybun <c...@j...ru>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2018-05-16 o 19:37, XL pisze:
> Trybun <c...@j...ru> wrote:
>> W dniu 2018-05-14 o 12:28, d...@g...com pisze:
>>> Przecież cena kefir/mleko jest praktycznie jednakowa, dostępność
>>> jednakowa, a jeżeli chce się produkować codziennie to i tak trzeba mieć z
czego....
>>>
>>> Jaki jest sens w wyważaniu otwartych drzwi ?
>>>
>>>
>> Można recepturę zmienić pod swój smak..
> Choćby.
> I stan dojrzałości skrzepu - czyli właśnie smak.
>
>> W tych ze sklepu nie ma żadnego
>> wyboru.
> Na pewno ani jedno-, ani dwu-, ani trzydniowego tam się nie uświadczy.
> Tylko przyduszone szczelnym zamknięciem przekwaszone grudkowate coś.
>
>
>
No właśnie, a wiec wbrew logice jednak warto. Ktoś by równie dobrze mógł
powiedzieć że skarpet ręcznie też się nie opłaca robić, a jednak komu
warto to warto.
|