Data: 2005-11-12 19:03:34
Temat: Re: Kiełbaski z piekarnika - jak?
Od: "HaNo" <z...@n...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
a ja to robię kiełbaski w czymś co sie nazywa rękaw do pieczenia (można tam
dodać cebulkę, boczek, przyprawę grillową, troche jałowca (ziaren
oczywiście)jako namiastki grilla choć to nie to samo), żeby nie stwardniały
za bardzo a przed końcem pieczenia rozcinam go co by je przyrumienić i
gotowe.
Użytkownik "Maciek" <k...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:dl04eg$b40$1@news.onet.pl...
>
>>
>> kielbase sparz we wrzatku, az bedzie ciepla na wylot, i wloz pod
>> opiekacz na dwie trzy minuty przed podaniem.
> Problem w tym ,że polskie kuchenki w odróżnieniu od angielskich nie mają
> opiekaczy w wyposażeniu.
>
>
|