Data: 2016-08-09 15:35:42
Temat: Re: Kipiący miód
Od: Jarosław Sokołowski <j...@l...waw.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Pan J.F. napisał:
>>> A nie ma dla takiego fermentującego miodu łatwiejszego zastosowania?
>>> Chyba nie będzie mi się chciało tyle bawić z tym jednym słoiczkiem.
>>
>> Jak już wcześniej pisałem, jutro mamy Dzień Pszczoły. Można podarować
>> Siostrom Mniejszym, niech użyją jako surowiec wtórny.
>
> Eeee ... upija sie i nie wroca do ula ? :-)
Raz w roku, z okazji Dnia Pszczoły, chyba mogą? Noce ciepłe, nic im się
nie stanie, a jak wytrzeźwieją, to wrócą. Też im się coś od życia należy.
Jarek
--
Zapylała raz pszczółka jakiegoś badyla,
Wtem czuje, że od tyłu też ją ktoś zapyla.
Patrzy się, a to truteń, niejaki Zenobi.
Morał: rób dobrze innym, tobie też ktoś zrobi.
|