Data: 2005-02-20 10:42:50
Temat: Re: Klops - druga odsłona
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Sun, 20 Feb 2005 10:51:23 +0100, "batory"
<b...@p...onet.pl> wrote:
>Znów zrobi?am klopsa, tym razem z ciel?ciny z dodatkiem pieczarek.
>Poprzedni by? wieprzowy z cebulk?, z twardymi jajami jak trza. Sama go
>musia?am zje??, bo nikomu nie smakowa?, mi te? niespecjalnie, m?czy?am go
>prawie tydzie?. Ten nowy klops jest zupe?nie inny, ale te? taki jaki? nie
>taki. Mo?e ja nie lubi? klopsów? Dzisiaj przychodz? dzieci, wypróbuj? go na
>nich.
>Pozdrawiam - Agnieszka
>P.S. Jeden i drugi klops by? tylko inspirowany ró?nymi przeczytanymi
>przepisami, w zasadzie to by?y kompozycje w?asne.
>
Moze te klopsy byle za malo doprawione. Ja sypie rozne przyprawy
w dosc duzych ilosciach i daje duzo czosnku. Poza tym, ze moje
maja tendencje do rozlatywania sie, w smaku sa dobre (subiektywne
zdanie :PP)
Pierz
K.T. - starannie opakowana
|