Data: 2001-08-02 11:51:55
Temat: Re: Krem
Od: "Barbara" <b...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Waldemar Krzok" <w...@z...fu-berlin.de> napisał w
wiadomości news:3B693523.374E9AB2@zedat.fu-berlin.de...
> Magda Rzepka wrote:
> >
> > Hej.
> > Krem do tortu bez masla?
> > Bez masla to moze byc tylko bita smietana w polaczeniu z jogurtem,
> > sokiem i zelatyna ... tyle ze to juz chyba nie krem. Tak ubita smietana
> > uzywa sie do lekkich (mam na mysli mniej slodkich, bo kalorii bita
> > smietana ma sporo :)) torcikow np. owocowych.
>
> moja mama robi na budyniu, ja nie znoszę tych maślanych..
no dobrze, ale ten budyń z czym ucierała?
pozdrawiam
Basia.
|