Data: 2001-08-02 12:02:48
Temat: Re: Krem
Od: "Agata Solon" <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Waldemar Krzok <w...@z...fu-berlin.de> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:3...@z...fu-berlin.de...
> Magda Rzepka wrote:
> >
> > Hej.
> > Krem do tortu bez masla?
> > Bez masla to moze byc tylko bita smietana w polaczeniu z jogurtem,
> > sokiem i zelatyna ... tyle ze to juz chyba nie krem. Tak ubita smietana
> > uzywa sie do lekkich (mam na mysli mniej slodkich, bo kalorii bita
> > smietana ma sporo :)) torcikow np. owocowych.
>
> moja mama robi na budyniu, ja nie znoszę tych maślanych...
>
> Waldek
A wlasnie, ten z tortu ananasowego Magdy B. jest bez masla i waniliowy!
Agata Solon
|