Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Krem czekoladowy Re: Krem czekoladowy

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Krem czekoladowy

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.
atman.pl!goblin3!goblin.stu.neva.ru!news.ripco.com!news.glorb.com!peer01.iad.hi
ghwinds-media.com!news.highwinds-media.com!feed-me.highwinds-media.com!nx02.iad
01.newshosting.com!newshosting.com!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-02.news.neostr
ada.pl!unt-spo-a-02.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail
Date: Wed, 18 Jun 2014 17:15:23 +0200
From: Qrczak <q...@q...pl>
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; pl; rv:1.9.1.7) Gecko/20100111
Thunderbird/3.0.1
MIME-Version: 1.0
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Krem czekoladowy
References: <53a05c45$0$2362$65785112@news.neostrada.pl>
<53a07df2$0$2363$65785112@news.neostrada.pl>
<1oia7p8sc4lps.101c490m3w48m$.dlg@40tude.net>
In-Reply-To: <1oia7p8sc4lps.101c490m3w48m$.dlg@40tude.net>
Content-Type: text/plain; charset=UTF-8; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Lines: 24
Message-ID: <53a1ad08$0$2227$65785112@news.neostrada.pl>
Organization: Telekomunikacja Polska
NNTP-Posting-Host: 87-207-125-135.dynamic.chello.pl
X-Trace: 1403104520 unt-rea-b-01.news.neostrada.pl 2227 87.207.125.135:49535
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
X-Received-Bytes: 2071
X-Received-Body-CRC: 100095344
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:356217
Ukryj nagłówki

Dnia 2014-06-17 23:35, obywatel Ikselka uprzejmie donosi:
> Dnia Tue, 17 Jun 2014 19:42:12 +0200, Qrczak napisał(a):
>> Dnia 2014-06-17 17:18, obywatel FEniks uprzejmie donosi:
>>> Taki do tortu. Jak zrobić - najpierw rozpuścić czekoladę w śmietance, a
>>> potem ubić, czy najpierw ubić śmietanę, a potem wmieszać rozpuszczoną
>>> czekoladę?
>>
>> Czekoladę rozpuścić w kąpieli, ubić śmietankę, miksując stopniowo
>> dodawać płynną czekoladę.
>> Tak robię ja, tak mi się nigdy nie zmaśliło.
>>
>
> http://foodmag.pl/blog/ganache-polewa-czy-krem/
> "(...)Natomiast gdy chcemy krem: czekamy, aż masa ostygnie, wstawiamy do
> lodówki i schładzamy. Później ubijamy ganache na puszysta masę. Masa
> powinna zwiększyć znacznie swoja objętość.(...)"

To, co ja robię, NIE jest ganaszem. Ganasz powstaje przez połączenie
czekolady ze śmietanką NIEubitą.

Q
--
Kobieta została stworzona po to, by umilać życie mężczyźnie, a nie -
żeby cały dzień pracować, wieczorem zaś gotować mu mrożonki.

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
18.06 Qrczak
18.06 Qrczak
18.06 Qrczak
18.06 Stokrotka
18.06 Jarosław Sokołowski
18.06 ZZZ
18.06 Justyna Vicky S.
18.06 Ikselka
18.06 Ikselka
18.06 Ikselka
18.06 Stokrotka
18.06 Stokrotka
18.06 Qrczak
18.06 Qrczak
18.06 Qrczak
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?