Data: 2004-04-13 18:55:17
Temat: Re: Krem do tortu
Od: Katarzyna Kulpa <k...@k...net>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Tue, 13 Apr 2004 20:25:50 +0200, Nessie <n...@b...com>
wrote:
:
:
: Ewa (siostra Ani) N. wrote:
: > A od kiedy to o slodyczy kremu decyduje ilosc *masla i jaj* ?:-)
:
: Ja się odnosiłam raczej do tej części o "za tłustym" :) Poza tym muszę
: się przyznać, że torty z kremem maślanym jadłam w ogóle tylko
: cukierniane, i nie były one smaczne, po prostu. Twarda, tłusta, mdława
: albo za słodka masa, zlepiająca smętny biszkopt.
o wlasnie - czy da sie w domu uniknac tego efektu cukiernianego kremu?
(tlusty, ciezki, bez smaku innego niz potwornie slodki - buee)
kasica
--
"Lepsza w domu swiekra z zezem, niz tu jajko z majonezem"
- W.Szymborska
|