Data: 2011-02-10 15:43:27
Temat: Re: Krem maślany z jajkami
Od: "Panslavista" <p...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"JaMyszka" <f...@g...com> wrote in message
news:a4dd2a1e-80a4-49e4-a21c-7c31120277f1@o1g2000yqb
.googlegroups.com...
On 10 Lut, 11:21, "Panslavista" wrote:
> [...]
> S ona k piel im nie pomo e. Je eli ju to woda wapienna.
> Dawniej sprzedawano jajka wapnowane...
> By mo e trzeba b dzie do tego wr ci ...
Dlaczego mówisz "nie pomoże", gdy jednak białko nie wypływa na
zewnątrz skorupki?
A jajka wapienne, to niestety, ale kojarzą mi się z "nieświeżością"...
Starałyśmy się z mamą ich nie kupować, gdy były w handu.
Gdy popękane. Marmurek to jeszcze nie tragedia.
Wapniaki to tak samo różne były...
|