Data: 2006-01-18 19:06:30
Temat: Re: Kremowka z budyniem
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Le mercredi 18 janvier 2006 ? 18:15:19, dans <dqlt2p$fno$1@proxy.provider.pl> vous
écriviez :
> Ewa (siostra Ani) N. napisal(a):
>>>Czyli co, sam budyn?
>>
>>
>> Wydaje ?mi sie ze budyn sie robi z maki ziamniaczanej.
> Podobno mozna z takiej i takiej. A sam budyn zamiast kremu wydaje mi sie
> zbyt "glutowaty".
Ja ten krem kiedys robilam (no i czesto jadalam, w czasach kiedy
jadlam cistka), on nie przypomina budyniu, jest o wiele delikatnieszy.
Przypuszczam ze dlatego ze jest zageszczany stosunkowo niewielka iloscia
maki, no i zoltkami (zapomnialam o tym skladniku w moim pierwszym
poscie).
Ewcia
--
Niesz
|