Data: 2012-11-01 20:50:45
Temat: Re: Kup kostkę!
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Thu, 1 Nov 2012 12:14:11 -0700 (PDT), czeremcha napisał(a):
> W dniu czwartek, 1 listopada 2012 20:10:54 UTC+1 użytkownik Ikselka napisał:
>
>> W moim? - ba, m�j ros� polega g��wnie na wielogodzinnym powolnym
>> rozgotowywaniu mi�sa, wi�c je�li go odparuj� do konsystencji sklepowej
>> "kostki", to u mnie b�dzie z 90% :-)
>
> Ale przecież mięso ci nie znika w garnku ;-)Skąd w takim razie bierze się mięso
rosołowe na krokiety i inne takie?
>
Trochę jednak znika - wkładam do garnka np 2 kg wołowiny, ale "rosołowego"
z tego mam najwyżej kilogram, więc reszta jest w wywarze, bo przecież nie
wyparowała ;-)
--
XL Wartością jest autentyczność wnętrza - warto być nawet chamem, ale
takim, żeby każdy szukał twego towarzystwa.
(by XL)
|