Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Kurczak z rozna Re: Kurczak z rozna

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Kurczak z rozna



« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.icm.edu.pl!pwr.wroc.pl!panorama.wcss.wroc.pl!ict.pwr.wroc.pl!not-for-mail
From: "mMm" <m...@n...com.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Kurczak z rozna
Date: Thu, 12 Oct 2000 13:08:29 +0200
Organization: Wroclaw University of Technology, Poland
Lines: 10
Message-ID: <8s461e$srp$1@okapi.ict.pwr.wroc.pl>
References: <39dcd9cd$0$82391@news2.zeelandnet.nl>
NNTP-Posting-Host: 035.novita.com.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2615.200
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2615.200
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:35375
Ukryj nagłówki

Ja kurczaka z rożna przygotowuje w .... prodizu!
Obojetnie, czy swiezy, czy zamrozony na kosc.
Nacieram obficie ziolami prowansalskimi.
Nastepnie dodaje soli i innych przypraw, ktore mam pod reka, a ktore nie
beda sie gryzly z ziolami.
Wkladam do prodiza, dodaje nieco tluszczu, przykrywam i od momentu
podlaczenia pradu trzymam go 40-45min.
Sprobuj, miesko az samo odchodzi od kosci!
Michal

 
Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
12.10 Danka
12.10 Bogusław Kempny
12.10 Danka
12.10 Wladyslaw Los
13.10 Bogusław Kempny
Zapraszam na bloga o zdrowym odżywianiu
Coś słodkiego?
Szybkowar
Budyń
Chleb jak u Babci - pyszny i bardzo prosty.
Kilkuletnie jabłka w sklepach!
To.
Gruszkami zasypanam!
Arszenik w ryzu
jabłka
Moje kuchenne ,,teorie" ?
co z tą jarzębiną
Buraczki do słoika
Gruziński sos tkemali!
Cytrynowe przetwarzanie.
Zapraszam na bloga o zdrowym odżywianiu
Dzisiejsze niuchanie w GWnie (Nius z GWna vs Stasiek)
O tym, jak...
Barbarzyńcy #2 - Król Gąsiorek
Będą reparacje!
Toruńska szkoła żon
Żądamy prawdy o Jedwabnem!
Ja Pytia.
Resowietyzacja warszawskich ulic!
Poprawia sie?
Motyle w zimie
Coś słodkiego?
Makaron lubi brunet...ów.
KRAKÓW! - sobota - Joanna Teglund
Kiedy Paryż wrze...


  X   Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.   X