Data: 2000-10-12 12:03:27
Temat: Re: Kurczak z rozna
Od: "Danka" <j...@z...nl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dzieki za rade, ale 1* nie mam prodizu, 2* zrobilam w niedziele kurczaczka
na roznie w piekarniku i wyszedl po prostu boski! Zostalo tylko kilka
kostek.
Dzieki wszystkim za rady i porady.
Pozdr.,
Danka
"mMm" <m...@n...com.pl> schreef in bericht
news:8s461e$srp$1@okapi.ict.pwr.wroc.pl...
> Ja kurczaka z rożna przygotowuje w .... prodizu!
> Obojetnie, czy swiezy, czy zamrozony na kosc.
> Nacieram obficie ziolami prowansalskimi.
> Nastepnie dodaje soli i innych przypraw, ktore mam pod reka, a ktore nie
> beda sie gryzly z ziolami.
> Wkladam do prodiza, dodaje nieco tluszczu, przykrywam i od momentu
> podlaczenia pradu trzymam go 40-45min.
> Sprobuj, miesko az samo odchodzi od kosci!
> Michal
>
|