Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Majonez Re: Majonez

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Majonez

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.unit
0.net!enother.net!enother.net!enother.net!peer04.fr7!futter-mich.highwinds-medi
a.com!news.highwinds-media.com!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-01.news.neostrada.
pl!unt-spo-a-02.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail
Subject: Re: Majonez
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
References: <584a98f4$0$15191$65785112@news.neostrada.pl>
<o2jn99$367$1@usenet.news.interia.pl>
<58514535$0$644$65785112@news.neostrada.pl>
<o2s2lh$c8b$1@usenet.news.interia.pl>
<1n80l5tb84z8n$.1usao8hb0x5u4$.dlg@40tude.net>
<o2ula5$p8j$1@usenet.news.interia.pl>
<5852dde0$0$5143$65785112@news.neostrada.pl>
<o31bv3$amb$1@usenet.news.interia.pl>
<1dejyhzn2gilb$.1rj2o2firzblr.dlg@40tude.net>
From: Animka <a...@t...wp.pl>
Date: Sat, 17 Dec 2016 02:19:38 +0100
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; rv:38.0) Gecko/20100101 Thunderbird/38.7.0
Hamster/2.1.0.11
MIME-Version: 1.0
In-Reply-To: <1dejyhzn2gilb$.1rj2o2firzblr.dlg@40tude.net>
Content-Type: text/plain; charset=utf-8; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Lines: 28
Message-ID: <58549381$0$5143$65785112@news.neostrada.pl>
Organization: Telekomunikacja Polska
NNTP-Posting-Host: 89-72-157-177.dynamic.chello.pl
X-Trace: 1481937793 unt-rea-a-01.news.neostrada.pl 5143 89.72.157.177:58142
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
X-Received-Bytes: 2305
X-Received-Body-CRC: 2774656179
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:375018
Ukryj nagłówki

W dniu 2016-12-16 o 22:33, Ikselka pisze:
> Dnia Fri, 16 Dec 2016 19:13:47 +0100, Stokrotka napisał(a):
>
>>> A żółtka (nie jaja) muszą być w proszku ze względów bakteriologicznych.
>>> ....
>> No co to za nowoczesne gotowanie.
>> W żadnym domowym lub tradycyjnym pszepisie nie znajdziesz żułtka w proszku.
> To se zrób ze świeżych. Aj waj.
>
>>>> W domowym pszepisie daje się troszkę soku z cytryny, a octu tylko tyle
>>>> ile
>>>> jest w składzie musztardy.
>>> Pitolisz. Co to za majonez na cytrynie. Nie ma lepszego niż Kielecki.
>> Po prostu pyszny jest na cytrynie i samo zdrowie np na wątrobę i dużo
>> witaminy C.
>> A ocet, jaki by nie był , octem zostanie (CH3COOH).
> No to wywal i jabłkowy :->
Po co ten ocet? Dodaje sie do żółtek tylko olej (dolewa stopniowo) oraz
troszeczkę soli.
> --
> Ta wiadomość została sprawdzona na obecność wirusów przez oprogramowanie
antywirusowe Avast.
> https://www.avast.com/antivirus
>
Wywal to ścierwo informacyjne. Odhacz. Po co ma się za Toba ciągać ten ogon?

--
animka

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
17.12 Animka
17.12 Animka
17.12 Qrczak
17.12 Ikselka
17.12 Ikselka
17.12 Ikselka
17.12 Stokrotka
17.12 FEniks
17.12 cef
17.12 Ikselka
17.12 Ikselka
17.12 Animka
17.12 Animka
17.12 Animka
17.12 Animka
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6