Data: 2004-06-18 07:37:01
Temat: Re: Mąka na pizz
Od: Magdalena Fabrykowska-Młotek <m...@s...waw.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Kasia L." <l...@p...onet.pl> wrote in
news:cau5bj$nus$1@atlantis.news.tpi.pl:
(...)
> Witam grupe po dluuugiej nieobecnosci:)))
>
> Ja uzywalam typ 00, bardzo biala i bardzo drobna. Drozdzowka i
> biszkopt rosly wspaniale. Przepis, jesli Ci sie chce to wklep,
> przetlumacze albo sluze wlasnym sprawdzonym:))
Ależ wklepię wieczorkiem ;)
> A w jaki region Wloch jedziesz?
Głównie do Rzymu (wyjazd służbowy, więc mam ograniczony czas na zakupy).
Dzięki za rady. Zobaczę co uda mi się przywieźć.
|