Data: 2004-06-23 19:18:40
Temat: Re: Mąka na pizz
Od: Sabinka <s...@t...tuniema.pf.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Wed, 23 Jun 2004 20:50:31 +0200, "Kasia L."
<l...@p...onet.pl> wrote:
> U nich wystepuje taka nazwa, sama sie bardzo zastanawialam czemu tak je
>nazywaja. Niestety ciagle zapominam sprawdzic jak juz tam jestem jak te
>ichnie drozdze wygladaja. Na wloskich stronach spotkalam sie tez z
>okresleniem lievito naturale i stosowane jeste do wypieku chleba.
Acha :)
Bo mam troche wloskich przepisow i czasami rezygnowalam z wykonania
wlasnie np. z powodu tych drozdzy bo nie wiedzialam o co chodzi :) Ale
pewnie nieslusznie.
Juz mialam przy okazji pytac co to jest "pan di Spagna", no ale
pogooglalam i po skladnikach zdaje mi sie ze to po prostu biszkopt?
Nie spodziewalam sie tego bo to tez bylo w skladnikach jakichs potraw
- pewnie deserow.
--
Pozdrawiam, Sabina
(z adresu usun co trzeba)
www.pajacyk.pl
|