Data: 2004-06-24 16:56:25
Temat: Re: Mąka na pizz
Od: Sabinka <s...@t...tuniema.pf.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Thu, 24 Jun 2004 17:45:43 +0200, "Kasia L."
<l...@p...onet.pl> wrote:
>Przejrzalam pare przepisow i to ubijanie na parze jest podawane jako
>alternatywa. Tu mozesz sobie poczytac o tym biszkopcie
>http://www.cookaround.com/cucina/artusi/artusi-599.
php a tu o ubijanym bez
>pary, nawet sa obrazki:)) http://www.gennarino.org/panespagna.htm
Oj, ten drugi przepis cos dlugawy, chyba pozostane przy przepisie
Magdy B. skoro sie sprawdza. Chyba jakby biszkoptu nie robic, na smak
sie specjalnie chyba nie da wplynac?
Ale to ubijanie jajek 20 minut - nie wiem czy moj frullatore by to
wytrzymal :))
>A co bedziesz robic?
Na razie nic nie planuje, po prostu pamietam ze mi sie "pan di spagna"
rzucilo w oczy jako skladnik. Teraz juz wiem ze od takich przepisow
nie mam uciekac :)
Pan di spagna
insalata russa
insalata tedesca
- dziwne te nazwy :)
--
Pozdrawiam, Sabina
(z adresu usun co trzeba)
www.pajacyk.pl
|