Data: 2004-06-24 17:01:38
Temat: Re: Mąka na pizz
Od: Magdalena Bassett <m...@o...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Kasia L." wrote:
> >
> > Kto by pomyslal :) Ubijanie jajek na parze pewnie specjalnie nie
> > zmienia samego ciasta? Pewnie sie po prostu latwiej ubijaja??
> >
> ==========================
> Przejrzalam pare przepisow i to ubijanie na parze jest podawane jako
> alternatywa. Tu mozesz sobie poczytac o tym biszkopcie
> http://www.cookaround.com/cucina/artusi/artusi-599.p
hp a tu o ubijanym bez
> pary, nawet sa obrazki:)) http://www.gennarino.org/panespagna.htm
> A co bedziesz robic?
>
> Bettina
Tez kiedys dawno temu robilam biszkopt na parze, ale od czasu, gdy
udoskonalilam sposob na biszkopt bez pary, zawsze robie na zimno i jest
rownie dobrze wyrosniety.
Magdalena Bassett
|