Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Marynata do mięs na grilla Re: Marynata do mięs na grilla

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Marynata do mięs na grilla

« poprzedni post następny post »
X-Received: by 10.49.3.37 with SMTP id 5mr880333qez.30.1373440147082; Wed, 10 Jul
2013 00:09:07 -0700 (PDT)
X-Received: by 10.49.3.37 with SMTP id 5mr880333qez.30.1373440147082; Wed, 10 Jul
2013 00:09:07 -0700 (PDT)
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.cyf-kr.edu.pl!news.nask
.pl!news.nask.org.pl!news.unit0.net!news.bbs-scene.org!border4.nntp.dca.giganew
s.com!border2.nntp.dca.giganews.com!nntp.giganews.com!t19no974771qam.0!news-out
.google.com!f7ni1805qai.0!nntp.google.com!t19no1023819qam.0!postnews.google.com
!glegroupsg2000goo.googlegroups.com!not-for-mail
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Date: Wed, 10 Jul 2013 00:09:07 -0700 (PDT)
In-Reply-To: <51c02833$0$1464$65785112@news.neostrada.pl>
Complaints-To: g...@g...com
Injection-Info: glegroupsg2000goo.googlegroups.com; posting-host=81.219.220.14;
posting-account=67yd9woAAAAHUu8VHyA7Js47M98NE3m3
NNTP-Posting-Host: 81.219.220.14
References: <kpp879$9nh$1@node2.news.atman.pl>
<51c02833$0$1464$65785112@news.neostrada.pl>
User-Agent: G2/1.0
MIME-Version: 1.0
Message-ID: <e...@g...com>
Subject: Re: Marynata do mięs na grilla
From: s...@g...com
Injection-Date: Wed, 10 Jul 2013 07:09:07 +0000
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
Lines: 35
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:352019
Ukryj nagłówki

W dniu wtorek, 18 czerwca 2013 11:28:24 UTC+2 użytkownik Trybun napisał:
> W dniu 2013-06-18 11:11, Grzegorz B. pisze:
>
> > Witam,
>
> >
>
> > zaproponujcie proszę, jak przygotować marynaty do karkówki, filetów z
>
> > kurcząt oraz boczku surowego. Filety i karkówka mają być użyte do
>
> > szaszłyków. Chciałbym, żeby mięsko wyszło miękkie, soczyste i pyszne :)
>
> >
>
> > Pozdrawiam
>
> > Grzegorz
>
>
>
> Jeżeli naprawdę lubisz smak mięsa i chcesz żeby wyszło "pyszne" to
>
> zrezygnuj całkowicie z tych zabijających smak marynat. Tylko sól, pieprz
>
> i papryka, ew. poświecić kurkumą..

Z soli, pieprzu i czego tam też zrezygnuj. Pieczenie też zabija smak mięsa. Żywcem
wieprza zeżreć trza!! Wtedy poczujesz prawdziwy smak mięsa.

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
10.07 s...@g...com
10.07 Grzegorz B.
11.07 s...@g...com
11.07 s...@g...com
11.07 s...@g...com
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?