Data: 2006-03-09 09:05:21
Temat: Re: Masło<-->Margaryna[ot]
Od: Krystyna Chiger <k...@p...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dariusz K. Ladziak wrote:
>>Do smarowania mi niepotrzebne, ale jajecznica (jeżeli nie jest na
>>wędlinie) i smażone rydze muszą byc na maśle :) Rydze mogą jeszcze
>>być bez tłuszczu, na blasze.
>
> Jeszcze raz ja:
>
> Rydze na masle??? Zbrodnia! Tylko na sucho na blasze, najlepsza jest
> blacha wiejskiej kuchni drewnem opalanej.
No toż pisałam, że na blasze też :) Odżałuj kiedyś jednego i usmaż na
maśle, takim mocno rozgrzanym żeby było szybkie smażenie.
--
Krycha&Co(ty) Wiem niewiele, lecz powiem, co wiem,
http://krycha.kofeina.net choć nie będzie to pewnie myśl złota:
Najpiękniejszą muzyką przed snem
jest mruczenie szczęśliwego kota. (F.Klimek)
|