Data: 2007-08-31 16:40:57
Temat: Re: Maszyna do pieczenia chleba + chleb pieniński
Od: Jacek Ostaszewski <p...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Grzegorz Janoszka napisał(a):
>
> Mi mieszanki zawsze upadają. Pieczę tylko swoje chlebki ze składników
> i wychodzą ładne, Niektóre pięknie urastają i mają ślicznie popękaną
> i chrupiącą skórkę.
> Spróbuj dodać jedną-dwie pokruszone tabletki witaminy C i nie zapominaj
> o soli, jest ona bardzo ważnym składnikiem chleba.
> A drożdże jakie masz? W proszku czy w błotku?
>
WIt. C i sól... MOże to i...Wypróbuję. Drożdże - sypkie, one są w
komplecie z mieszanką, albo - raz taką kupiłem polską - wręcz już w mące.
--
JackOss - po kiego mi sygnaturka?!!
|