Data: 2010-10-05 22:35:56
Temat: Re: Menu swojskiej restauracji
Od: Grzegorz Prędki <"klark[USUN"@TO][malpa]transkomp.com>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2010-10-06 00:28, vcore pisze:
> W dniu 2010-10-06 00:15, Grzegorz Prędki pisze:
>> Masakra to menu. Przez dwa miesiace bedziesz mial wszytsko w miare
>> swieze a potem zacznie sie
>> oszczedzanie. Tymi daniami wypelnil by ze 4 karty a nie jedna. Z
>> samego czytanai takiej ksiazki
>> ludziom sie odechciewa zamawiac.
>
> No teraz to ja też to wiem, najgorsze jest to że szkoda mi usuwać z tego
> menu cokolwiek, bo wydaje mi się że nie ma tam dwóch bardzo podobnych
> potraw ani takich które mogłyby smakować co najwyżej 1% społeczeństwa
Tak jak Ci napisalem - bierz szefa kuchni i z nim to dyskutuj. Ja to juz
przerabialem pare razy, generlanie wlasciciele chca miec to co smakuje
im i ich rodzinie/znajomym nie zwracajac w ogole uwagi na ewentualne
koszty i trudnosci z przygotowaniem i utrzymaniem takiej karty.
|