Data: 2010-10-06 07:56:38
Temat: Re: Menu swojskiej restauracji
Od: "Alex D. B." <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2010-10-06 00:45, vcore pisze:
> W dniu 2010-10-06 00:35, Grzegorz Prędki pisze:
> > Tak jak Ci napisalem - bierz szefa kuchni i z nim to dyskutuj. Ja to
> > juz przerabialem pare razy,
> > generlanie wlasciciele chca miec to co smakuje im i ich
> > rodzinie/znajomym nie zwracajac w ogole
> > uwagi na ewentualne koszty i trudnosci z przygotowaniem i utrzymaniem
> > takiej karty.
>
> Szczerze? To ja jestem... będę tym szefem :-)
hej,
widac brak praktyki w gotowaniu.
logistycznie nie ogarniesz takiego menu.
popatrz z drugiej strony: co mozesz miec w menu, zeby miec swieze
polprodukty i przygotowac gotowe danie w rozsadnym czasie. jak na
zamowienie bedzie trzeba czekac godzine, to ty i kuchnia sie zabije a
gosc nie wroci.
chyba ze masz kuchnie jak lotnisko, i 1gosc=1kucharz + ogromna chlodnie
i ogromna kase, ktora stracisz. ;-)
Alex.
|