Data: 2010-10-06 17:48:46
Temat: Re: Menu swojskiej restauracji
Od: "lemonka" <...@a...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "vcore" <mail*wytnij*@vcore.pl> napisał w wiadomości
news:i8ghov$rgb$1@inews.gazeta.pl...
>W dniu 2010-10-06 00:49, Grzegorz Prędki pisze:
>> A gotowales kiedys w normalniej kuchni (nie takiej domowej), uzywales np.
>> pieca konwekcyjnego?
>
> Nie używałem, ale o to się nie martwię, nauczę się
Użytkowanie jest tak skomplikowane jak i piekarnik, Chodzi raczej o to, że
te potrawy wymagają różnej temperatury. Kiedy raz będziesz ten piec grzał do
220 stopni a zaraz potem chłodził do 100 stopni, szczególnie przy zamówieniu
dla jednego stolika to twoje rachunki za prąd szybko wskażą ci konieczność
przestudiowania własnego menu.
|