| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!not -for-mail From: "Scarlet" <a...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Mięso Date: Tue, 23 Feb 2010 10:41:15 +0100 Organization: http://onet.pl Lines: 3 Message-ID: <hm07rs$vgm$1@news.onet.pl> References: <hle03b$n4f$1@news.onet.pl> <hlr6ml$da4$1@inews.gazeta.pl> <6...@f...googlegroups.com> Reply-To: "Scarlet" <a...@p...onet.pl> NNTP-Posting-Host: wesola.3.pl X-Trace: news.onet.pl 1266918076 32278 193.238.12.234 (23 Feb 2010 09:41:16 GMT) X-Complaints-To: n...@o...pl NNTP-Posting-Date: Tue, 23 Feb 2010 09:41:16 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.3598 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.3350 X-RFC2646: Format=Flowed; Original Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:327164 Ukryj nagłówki Właśnie też się zastanawiałam gdzie tu kwaśny smak w tym przepisie? | |
Zobacz także