Data: 2008-10-14 15:56:22
Temat: Re: Mieso mielone
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Mariusz" <m...@v...pl> wrote in message news:gd2dia$e48$1@news.onet.pl...
>
> > No to klops.
>
> A ten klops to potem jak sie wlasciwie piecze? W blaszce takiej podluznej
> jak do pasztetu, czy jakos w brytfannie?
>
> Czesciej pisze sie o brytfance i trzeba polewac sosem podczas pieczenia,
ale
> czy sie jakos nie rozwali maly klops w duzej brytfance? Zreszta ja mam 1,2
> kg miesa, to mi cala brytfanke wypelni i zadnego sosu nie bedzie. To jak
> polewac?
>
> Moze piec w blaszce?
>
> Pomocy!
Możesz w folii alu. A nawet foliowym rękawie, także w formie silikonowej..
Tradycyjnie w keksówce.
|