Data: 2009-01-30 05:47:20
Temat: Re: No to ryba...
Od: Panslavista <p...@g...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
On 29 Sty, 22:22, medea <e...@p...fm> wrote:
> Może podpowiedzą ci, co jedzą ryby na co dzień dla przyjemności, albo
> ci, którzy jeść kiedyś musieli z racji okoliczności, odrywając się teraz
> od czerwonego tatara. :)
>
> Mam mrożone filety z łososia (takie w kostkach) i chcę je zapiec w sosie
> szpinakowo-śmietanowym, podobnie jak reklamują w "Pomyśle na....".
> Wolałabym uniknąć torebkowego sosu. Czy sama śmietana zbełtana z
> rozmrożonym szpinakiem i przyprawiona da przyzwoity efekt? Poproszę o
> jakieś sugestie co do przypraw albo wykonania.
>
> Pozdrawiam
> Ewa
Możesz zagęścić lekko krochmalem ryżowym lub kukurydzianym.
|