Data: 2016-03-05 22:16:29
Temat: Re: Normy ważenia/pakowania w handlu detalicznym
Od: "Pszemol" <P...@P...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
news:ly128ezx0e6u.yc9yo5pkuapx$.dlg@40tude.net...
> Dnia Sat, 5 Mar 2016 13:56:05 -0600, Pszemol napisał(a):
>
>> "Qrczak" <q...@q...pl> wrote in message
>> news:56db32f9$0$699$65785112@news.neostrada.pl...
>>>>> No i co za problem odkroić to, co nie smakuje. Tłuszcz jest nośnikiem
>>>>> smaku, odtłuszczanie na siłę czyni jedzenie "jałowym", więc trzeba
>>>>> mocniej doprawiać i wzbogacać (wiadomo czym).
>>>>> Z qry też wolę bardziej wszystko inne niż piersi.
>>>>>
>>>>
>>>> Bo nie umiesz przyrządzić.
>>>
>>> A-ha.
>>> Nawet nie wiedziałam, że trzeba inaczej nacierać tors, a inaczej kuper.
>>> Przed np. pieczeniem.
>>
>> Nie wiedziałaś że przed pieprzeniem trzeba nacierać kuper???
>
> Najpierw pierś! pierś!- nie wiedziałeś???
Pierś i kuper i drugą pierś, tak przecież uczyłaś że całość trza, ale
INACZEJ.
>> Rozczarowałaś mnie ;-)
>
> No rozczarowałes mnie 3-)
|