Data: 2015-04-02 22:43:00
Temat: Re: Odp: jaki blender do orzechow ?
Od: Jarosław Sokołowski <j...@l...waw.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
@ pisze:
>> Ale "czysty" surowiec użyty do produkcji też jest chyba istotny?
>
> To oczywiscie podstawa.
> Zarowno odpowiednio oczyszczony surowiec jak i koszt dodatkowej linii
> produkcyjnej wplywaja niestety na cene produktow bezglutenowych.
A nie nie nie nie! Tutaj dodatkowa linia na nic. Nie uchroni to przed
śladowymi zanieczyszczeniami. Potrzebny jest nowy zakład produkcyjny.
> Ale nie tylko - teraz dieta bezglutenowa zrobila sie "modna" totez
> producentom w to graj, wykorzystuja koniunkture.
Mamy konkurencję na rynku. Edukacyjnym również. Albo ktoś nauczy się
liczyć pipiemy, albo złotówki.
Jarek
--
Dobranoc, dobranoc mężczyzno,
zbiegany za groszem jak mrówka
dobranoc, niech sny Ci się przyśnią
porosłe drzewami w złotówkach
|