Data: 2000-03-29 15:15:43
Temat: Re: Odp: krupnik
Od: Joanna Sereinig <j...@j...krakow.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Janusz Danak napisał(a):
> Użytkownik sadyl <s...@p...onet.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
> napisał:3...@p...onet.pl...
> >
>
> >
> > Osobiście preferuję kości ze schabu
> Ja rowniez, jak odkrawam sam schab od kosci to specjalnie zostawiam ciut
> wiecej miesa na kosci, jest potem co obgryzac, lubie to, a z krupniku
> smakuje najlepiej
>
A ja w ogóle nie jadam zup gotowanych na wieprzowinie. Jakoś mi "nie leżą".
Jedyny wyjątek stanowi pomidorówka, na którą zawsze zostawiam sobie taką
właśnie niestarannie okrojoną kostkę odschabową. I potem to mięsko obieram i
wrzucam do zupki, do tego makaronik... Ach, jej...
Natomiast nie lubię pomidorowej z ryżem, podczas gdy ogórkowa u mnie tylko z
ryżem i tylko kwaśna jak diabli. Co zupa to zwyczaj. :))))))))
Joanna
|