Data: 2005-03-16 19:10:39
Temat: Re: Otworzony kefir
Od: "dzdzownica" <d...@o...xx.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Wladyslaw Los" <w...@o...pl> napisał w wiadomości
news:wlalos-
> Poczekać aż się zalęgną robaki. Robaki użyć na przynętę wędkarską. Ryby
> usmażyć i zjeść. Lepsze to od indyczego udźca.
>
Na jakiej podstawie wyrokujesz, że smazone ryby sa lepsze od indyczego
udźca?
Moim zdaniem nie ma tu wspólnej platformy, albowiem rodzaje mięs są różne.
To zupełnie tak jak porównywać bananowe ciasto Madzi z tortem weselnym od
Blikle'go. Choć jedno i drugie na "B", to pewnie różnice są jasno określone.
Poza tym ryba rybie nie równa.
Odnośnie zalęgania się robaków w kefirze stojącym w lodówce, to bardzo
proszę, abyś swą Uczonością wskazał robaki żyjące w niskich temperaturach
wylegające się z wyjałowionego kefiru i nadające się do połowu ryb.
Z naleznym szacunkiem
dżdżownica polarna
|