Data: 2004-09-17 14:12:46
Temat: Re: Owoce pod zapiekanym koglem-moglem?
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Fri, 17 Sep 2004 14:07:41 +0200, Tomasz Kałużny
<t...@q...klub.chip.pl> wrote:
>Użytkownik "Margola Sularczyk" <margola@won_spamie.ruczaj.pl> napisał w
>wiadomości news:ciejqr$s13$1@atlantis.news.tpi.pl...
>> Stawiam na creme brulee. Absolutnie. Jeśli krem był puszysty, zimny, a
>> wierzch karmelkowy i łamliwy.
>
>Nie, nie... Wierzch rowniez byl puszysty i zbrazowiony lekko prawie na
>calej powierchni. Moze to cos jak ciasto na biszkopt? Kurcze nie wiem.
>Zakupilem dzis maliny :) Najwyzej poeksperymentuje jak nikt nie pomoze.
>
>Pozdrawiam smacznie. Tomek.
Jak ciastowate to na wierzchu to pewnie biszkopt, jak nie to
sufletowate. sprobuj i tak i tak
pierz
K.T. - starannie opakowana
|