Data: 2004-09-19 18:39:08
Temat: Re: Owoce pod zapiekanym koglem-moglem?
Od: Wladyslaw Los <w...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
In article <cikji8$2ag5$1@mamut1.aster.pl>,
"Agata" <a...@g...com.pl> wrote:
> U?ytkownik Wladyslaw Los <w...@o...pl> w wiadomo?ci do grup dyskusyjnych
> napisa?:w...@n...onet.p
l...
> > In article <cikhvc$fon$1@mamut.aster.pl>, "Agata" <a...@g...com.pl>
> > wrote:
>
> > > z cala szczeroscia to co jadles moglo na 90% byc owocami zapiekanymi pod
> > > opiekaczem z sabayon..
> >
> > A po jakiemu to?
> >
> > W?adys?aw
>
> ...holender...no tak po niedzielnemu...;)
>
> wyjasniac czy zostawiamy tak jak jest? :)
A co tu wyjaśniać. Ja wiem, że sabayon to to szodon po angielsku. Tylko
zdziwił mnie ten anglicyzm włoskiego pochodzenia w tekście polskim.
Władysław
|