Data: 2014-10-12 23:03:31
Temat: Re: Paluchy w jedzeniu.
Od: ikselk%g...@g...com
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu niedziela, 12 października 2014 21:55:32 UTC+2 użytkownik ja napisał:
> W dniu 12.10.2014 o 19:14, ikselk%g...@g...com pisze:
>
> > W dniu niedziela, 12 pa�dziernika 2014 13:57:07 UTC+2 u�ytkownik Trybun
napisaďż˝:
>
> >> W dniu 2014-10-10 22:56, ja pisze:
>
> >>
>
> >>>
>
> >>
>
> >>>
>
> >>
>
> >>> czytam ten watek i czytam i oczom nie wierze .. i jutro chyba zrobie
>
> >>
>
> >>> sobie go�abki :)
>
> >>
>
> >>>
>
> >>
>
> >>> raczkami swoimi wymieszam mieso z podsmazona cebula, przyprawami i
>
> >>
>
> >>> ryzem...
>
> >>
>
> >>> a potem raczkami moimi u�o�e na li�ciu kapusty, zawine a potem
>
> >>
>
> >>> zastanowie sie czy do piekarnika czy do garnka... to bedzie zalezalo
>
> >>
>
> >>> od posiadanego czasu ..
>
> >>
>
> >>>
>
> >>
>
> >>> aaa w miedzyczasie paluchem (zeby byc w temacie) nabiore kawa�ek
>
> >>
>
> >>> farszu i spr�buj�.. coby sprawdzic czy aby nie za ma�o soli? a mo�e
>
> >>
>
> >>> pieprzu?
>
> >>
>
> >>>
>
> >>
>
> >>>
>
> >>
>
> >>> no!
>
> >>
>
> >>>
>
> >>
>
> >>
>
> >>
>
> >> Ale co to ma do obmacywanie praktycznie ka�dego k�sa go�ymi �apskami
>
> >>
>
> >> zaraz przed podaniem tego klientowi?
>
> >
>
> > Otďż˝ to.
>
> >
>
>
>
> niestety ale czytania ze zrozumieniem nie mam ochoty Was uczyďż˝
>
>
>
> Czasami warto zejsc z wlasnorecznie wykonanego piedesta�u i lekko ruszyc
>
> mozgownica.. to ani nie boli ani nie wstyd ..
Zenibyco, ja-jku?
|