Data: 2004-04-28 06:44:44
Temat: Re: Panierowanie filetów rybnych-lekki OT
Od: "Hania " <v...@g...SKASUJ-TO.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Betty <n...@n...op.pl> napisał(a):
> > koperku, obtaczam w bulce,
>
> nie wiem co wy z ta bulka?? Tarta bulka do ryby?????
A moze w ogole bez panierki? Ostatnio wrzucilam filet do malego garnka,
przykrylam spora iloscia masla, chlapnelam sos sojowy, czosnek i pieprz i sie
toto dusilo. W tzw. miedzyczasie jakies "chinskie" warzywka mialy sie
przesmarzyc i wyladowac na talerzu z rybka, ale rybka byla taka smaczniutka,
ze zjadlam bez ;-)) Przy tym zero przypalania, przewracania, odpadania :))
Zdrowki
Hania
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|