Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Parowar - refleksje. Re: Parowar - refleksje.

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Parowar - refleksje.

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.
atman.pl!goblin1!goblin.stu.neva.ru!postnews.google.com!w5g2000vbv.googlegroups
.com!not-for-mail
From: czeremcha <1...@g...com>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Parowar - refleksje.
Date: Mon, 12 Mar 2012 02:17:57 -0700 (PDT)
Organization: http://groups.google.com
Lines: 20
Message-ID: <2...@w...googlegroups.com>
References: <1ad9zjkqtz6ev$.1732ln81523xr.dlg@40tude.net>
<jjdd6u$5dg$1@news.icm.edu.pl>
<tg8qj6zvquwl$.72rdfjbpmk3u.dlg@40tude.net>
<jjduu6$86p$1@news.icm.edu.pl> <jjdv3f$4el$1@inews.gazeta.pl>
<1qulgryt5w6na$.7dl9t5ox8cr6$.dlg@40tude.net>
<jjdvn9$rp8$1@inews.gazeta.pl>
<f9l65alj59dt$.1ky1fdf9nb1vb.dlg@40tude.net>
<jje041$s3o$24@node2.news.atman.pl>
<1qpyjn9s6tey3$.8h30i2ggk6y0.dlg@40tude.net>
<jje0od$s3o$26@node2.news.atman.pl>
<17h8vxuf6x2lw$.ty4t65g8rkbd.dlg@40tude.net>
<jjgirc$ch6$2@node2.news.atman.pl> <jjgkok$to$1@usenet.news.interia.pl>
<1vvngadlqs0hj.5stiktpo76k9$.dlg@40tude.net>
<jjj166$ql8$2@usenet.news.interia.pl>
<4...@4...net>
<jjj493$vek$2@usenet.news.interia.pl>
<1...@4...net>
NNTP-Posting-Host: 84.10.131.211
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
X-Trace: posting.google.com 1331543878 14874 127.0.0.1 (12 Mar 2012 09:17:58 GMT)
X-Complaints-To: g...@g...com
NNTP-Posting-Date: Mon, 12 Mar 2012 09:17:58 +0000 (UTC)
Complaints-To: g...@g...com
Injection-Info: w5g2000vbv.googlegroups.com; posting-host=84.10.131.211;
posting-account=Fz5JGgoAAAAu6udldw8-HJSe9EQB6qrH
User-Agent: G2/1.0
X-HTTP-UserAgent: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:10.0.2) Gecko/20100101
Firefox/10.0.2,gzip(gfe)
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:343633
Ukryj nagłówki

On 11 Mar, 23:08, Ikselka <i...@g...pl> wrote:

> Ryż UTAIĆ z mlekiem, soląc jak zwykle.

Ryż krótkoziarnisty, koniecznie, taki puddingowy...

Mmmm...

W Irlandii objadaliśmy się puszkowanym ;-) ryżem - puddingiem
ryżowym... Gotowanym na mleku... Na mleku, które w tym puddingu
przybierało formę skondensowanego... Mmmm...

Durne 39 centów za puszkę - wielkości puszki groszku!

A na opakowaniu puddingu ryżowego do przygotowania samemu - informacja
- z której na pewno w porze świeżych truskawek skorzystam - do
gotowania ryżu użyć mleka zmieszanego z mlekiem skondensowanym. To
właśnie da te mmm...

Ania

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
12.03 medea
12.03 czeremcha
12.03 medea
12.03 Qrczak
12.03 medea
12.03 Stefan
12.03 Qrczak
12.03 Stefan
13.03 Ikselka
13.03 Ikselka
13.03 Ikselka
13.03 Ikselka
13.03 krys
13.03 Ikselka
13.03 Nixe
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6