Data: 2012-03-12 09:17:57
Temat: Re: Parowar - refleksje.
Od: czeremcha <1...@g...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
On 11 Mar, 23:08, Ikselka <i...@g...pl> wrote:
> Ryż UTAIĆ z mlekiem, soląc jak zwykle.
Ryż krótkoziarnisty, koniecznie, taki puddingowy...
Mmmm...
W Irlandii objadaliśmy się puszkowanym ;-) ryżem - puddingiem
ryżowym... Gotowanym na mleku... Na mleku, które w tym puddingu
przybierało formę skondensowanego... Mmmm...
Durne 39 centów za puszkę - wielkości puszki groszku!
A na opakowaniu puddingu ryżowego do przygotowania samemu - informacja
- z której na pewno w porze świeżych truskawek skorzystam - do
gotowania ryżu użyć mleka zmieszanego z mlekiem skondensowanym. To
właśnie da te mmm...
Ania
|